Ανάπτυξη Mobile εφαρμογών

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά μεγάλη χρήση των mobile συσκευών, τόσο για την εργασία όσο και για απλές λειτουργίες ενημέρωσης και διασκέδασης.

Ενδιαφέρεστε για mobile App;

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Γιατί να επιλέξετε την LIMEFRAME;

Στην LIMEFRAME κινούμαστε γρήγορα και ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ανάπτυξη mobile εφαρμογών αναπτύσσουμε λογισμικά για συσκευές iOS (iPhone & iPad) και Android.

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, το οποίο ασχολείται με την ανάπτυξη mobile εφαρμογών, σχεδιασμένων για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Το τμήμα ανάπτυξης ακολουθεί όλες τις σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές για τη δημιουργία εφαρμογών με γνώμονα την ευχρηστία αλλά και την επίτευξη της βέλτιστης εμπειρίας για τον τελικό χρήστη.

Τα τελευταία 8 χρόνια που εντάξαμε την ανάπτυξη mobile εφαρμογών στις προσφερόμενες υπηρεσίες της LIMEFRAME, αποκτήσαμε σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη και συντήρηση εφαρμογών για smartphones και tablets που «τρέχουν» με το λειτουργικό iOS της Apple και το λειτουργικό Android της Google.

Native & Hybrid

Έχουμε δημιουργήσει mobile εφαρμογές για διάφορους κλάδους, όπως αθλητικά σωματεία, Πανεπιστήμια και το Λιανικό Εμπόριο.

Η εταιρία ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών για φορητές συσκευές:

Ανάπτυξη με χρήση ειδικευμένων εργαλείων για συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα (native development).

Ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση διαπλατφορμικών εργαλείων (hybrid applications).

Στην LIMEFRAME, σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα GUI (Graphical User Interface), κάνοντας τις εφαρμογές μας μοναδικές.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα γραφικά στοιχεία (elements) της εφαρμογής ανασχεδιάζονται σύμφωνα με τα χρώματα και το στυλ της εφαρμογής και πάντα βάσει της εταιρικής σας ταυτότητας.