Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος πρέπει να γίνεται απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα και με υψηλές ταχύτητες.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε, για την κατασκευή ιστοσελίδων, χαρακτηρίζεται από την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και φυσικά την ευχρηστία και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού παραδοτέου.

Φιλοξενία σε Ευρωπαϊκό υπερσύγχρονο DataCenter

Ιστοφιλοξενία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο την φιλοξενία των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών καταστημάτων που η ίδια έχει αναπτύξει, έχοντας έτσι γνώση για το είδος των αρχείων και των λογισμικών που αναρτώνται και φιλοξενούνται στους server της.

Οι servers μας φιλοξενούνται σε Ευρωπαϊκά υπερσύγχρονα DataCenters και είναι βελτιστοποιημένοι για υψηλή απόδοση ιστοσελίδων και ειδικά ιστοσελίδων βασισμένων στην πλατφόρμα WordPress.

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.

Ταχύτατη φόρτωση

Όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας για πρώτη φορά, έχετε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην διάθεση σας για να «αιχμαλωτίσετε» το ενδιαφέρον του και να πεισθεί να συνεχίσει την πλοήγηση του στη ιστοσελίδα σας. 

Όσο όμορφη και «άρτια» και να είναι μια ιστοσελίδα η απόφαση του χρήστη για να συνεχίσει ή όχι την πλοήγηση του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα φόρτωσης.

Αν η ιστοσελίδα «φορτώνει» αργά είναι βέβαιο ότι οι το ποσοστό των χρηστών που θα εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα (bounce rate) θα είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αν η ιστοσελίδα «φορτώνει γρήγορα» , θα προλάβετε τους επισκέπτες σας πριν κάνουν κλικ σε κάποιο άλλο site.

Η εταιρεία μας βελτιστοποιεί όλα τα γραφίκα, τις φωτογραφίες αλλά και γενικότερα τα αρχεία κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζει και σε συνδυασμό με την άριστη ιστοφιλοξενία, πετυχαίνουμε εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης.

Ότει ακριβώς χρειάζεστε!

Χαρακτηριστικά

Όλα τα πακέτα ιστοφιλοξενίας της λimeframe περιλαμβάνουν
μεταξύ άλλων :

Το διασημότερο και πιο εύκολο control panel της αγοράς (cPanel)

24ωρη παρακολούθηση των servers για την ομαλή εμφάνιση των sites

  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Τεχνική Υποστήριξη μέσω του Helpdesk 24 ώρες το 24ωρο
  • Παροχή backup σε βάθος ημέρας!
  • Servers οι οποίοι δεν είναι υπερφορτωμένοι
  • Συνεχή έλεγχος κάθε αρχείου (τη στιγμή που ανεβαίνει στον server) για exploits και αναγνώριση κενών ασφαλείας των εφαρμογών
  • WP Managed
 
* Τα πακέτα ιστοφιλοξενίας της λimeframe δεν παρέχουν υπηρεσία email
Πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση

Τεχνική Υποστήριξη

Σε πρώτο επίπεδο η τεχνική υποστήριξη των πακέτων φιλοξενίας παρέχεται απευθείας από την λimeframe με έναν από τους ακόλουθους τρόπους :

– 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω του συστήματος HelpDesk

– Τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (+30 2710222264)

– Μέσω Online Chat τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

– Μέσω e-mail (helpdesk@limeframe.gr)

Σε δεύτερο επίπεδο η συντήρηση των server μας πραγματοποιείται από έμπειρους και εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την 24ωρη εποπτεία των μηχανημάτων.

Τόσο οι εξωτερικοί συνεργάτες όσο και οι εσωτερικοί συνεργάτες είναι πιστοποιημένοι διαχειριστές από την cPanel για την διαχείριση και συντήρηση webservers.