Υπηρεσίες Ιστοφιλοξενίας

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αυτό που έχει σημασία είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια πρόσβασης από τους επισκέπτες.

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος πρέπει να γίνεται απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα και με υψηλές ταχύτητες.

Φιλοξενία σε Ευρωπαϊκό υπερσύγχρονο DataCenter

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο την φιλοξενία των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών καταστημάτων που η ίδια έχει αναπτύξει, έχοντας έτσι γνώση για το είδος των αρχείων και των λογισμικών που αναρτώνται και φιλοξενούνται στους server της.

Οι servers μας φιλοξενούνται σε Ευρωπαϊκά υπερσύγχρονα DataCenters και είναι βελτιστοποιημένοι για υψηλή απόδοση ιστοσελίδων και ειδικά ιστοσελίδων βασισμένων στην πλατφόρμα WordPress.

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

  • Το διασημότερο και πιο εύκολο control panel της αγοράς (cPanel)
  • 24ωρη παρακολούθηση των servers για την ομαλή εμφάνιση των sites
  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Υποστήριξη μέσω του Helpdesk εκτός ωραρίου ή ακόμη και σε αργίες
  • Παροχή backup σε βάθος εβδομάδας!
  • Servers οι οποίοι δεν είναι υπερφορτωμένοι
  • Συνεχή έλεγχος κάθε αρχείου (τη στιγμή που ανεβαίνει στον server) για exploits και αναγνώριση κενών ασφαλείας των εφαρμογών

Τεχνική υποστήριξη

Σε πρώτο επίπεδο η συντήρηση των server μας πραγματοποιείται από έμπειρους και εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την 24ωρη εποπτεία των μηχανημάτων.

Τόσο οι εξωτερικοί συνεργάτες όσο και οι εσωτερικοί συνεργάτες είναι πιστοποιημένοι διαχειριστές από την cPanel για την διαχείριση και συντήρηση webservers.

Σε δεύτερο επίπεδο η τεχνική υποστήριξη των πακέτων φιλοξενίας παρέχεται σε εσάς από την LIMEFRAME :

– 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω του συστήματος HelpDesk
– Τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (+30 2710222264)
– Μέσω Skype τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (limeframe.support)
– Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (helpdesk@limeframe.gr)