Κατασκευή eshop

Στην λimeframe αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Τα e-shops που έχουμε κατασκευάσει λειτουργούν και πουλάνε!

Τα τελευταία χρόνια, ο καταναλωτής αρέσκεται να «αγοράζει» από την άνεση του σπιτιού του, από τον καναπέ, από το γραφείο του, ακόμα και από το κινητό του ενώ χαλαρώνει!

κατασκευη eshop

Κατασκευή eshop με WooCommerce

Ένα e-shop θα πρέπει να αποπνέει εμπιστοσύνη, να πείθει τον καταναλωτή και να μην τον δυσκολεύει! Οι λεπτομέρειες τόσο στον αισθητικό τομέα όσο και στην λειτουργικότητα, είναι αυτές που κάνουν την διαφορά.

Στην λimeframe αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να προωθήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χρησιμοποιώντας το WooCommerce και με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων, που είναι και ο βασικός στόχος κάθε καταστήματος.

κατασκευη eshop
Ευκολία & ταχύτητα

One Page Checkout

Η λειτουργία ολοκλήρωσης μιας αγοράς, είναι το πιο κρίσιμο σημείο του eshop.

Στην λimeframe υλοποιούμε σε όλα τα eshop’s το one page checkout με αποτέλεσμα ο πελάτης να ολοκληρώνει την αγορά του χωρίς κουραστικά και ανούσια επιπλέον βήματα.

Η διασύνδεση με το εμπορικό σας

Διασύνδεση με Courier

Η διασύνδεση με Courier, επιτρέπει την online δημιουργία voucher, την ενημέρωση του πελάτη με e-mail και sms και την ενημέρωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος για την παραλαβή του δέματος. 

Με λίγα λόγια, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η διασύνδεση με Courier γλιτώνει χρόνο και χρήμα.

Η λimeframe έχει αναπτύξει λογισμικό για online διασύνδεση με την ΕΛΤΑ Courier ενώ στα άμεσα σχέδια της είναι και η διασύνδεση με τις υπόλοιπες εταιρείες Courier.

κατασκευη eshop

Η λimeframe με έμπειρους developers, αναλαμβάνει την κατασκευή «γέφυρας» για την real time σύνδεση με το εμπορικό σας πρόγραμμα, ώστε όλες οι διαδικασίες να πραγματοποιούνται μία φορά και να μην απαιτείται επιπλέον χρόνος για την ενημέρωση και των δύο βάσεων.

κατασκευη eshop
Η διασύνδεση με το εμπορικό σας

Ανάπτυξη γέφυρας διασύνδεσης

Οι “γέφυρες διασύνδεσης” κατασκευάζονται εξατομικευμένα και κατά περίσταση αφού προηγηθεί η κατάλληλη μελέτη αναγκών της κάθε επιχείρησης.

Το βασικότερο πλεονέκτημα έναντι των άλλων υλοποιήσεων είναι ότι οι γέφυρες συνεχίζουν να εξυπηρετούν ανάγκες και μετά την πρώτη εισαγωγή προϊόντων. Βασικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εισαγωγή των προϊόντων είναι συνήθως η πιο απλή διαδικασία που εκτελεί μια γέφυρα (εξαρτάται πάντα από την υλοποίηση).

Οι λειτουργίες της γέφυρας εκτελούνται αυτοματοποιημένα, στο υπόβαθρο του συστήματος και συντελούν στη συνεχόμενη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ του e-shop και του εμπορικού σας προγράμματος.

Ενδεικτικά κάποιες ενέργειες που μπορεί να εκτελεί μία γέφυρα, είναι οι εξής :

  • Συγχρονισμός αποθέματος
  • Ενημέρωση στοιχείων προϊόντων ( Τίτλοι, περιγραφές κ.λπ.)
  • Ενημέρωση παραγγελιών

Χαρακτηριστικά

Δείτε παρακάτω κάποια από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών καταστημάτων που αναπτύσσουμε.
Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων
Δυνατότητα εισαγωγής προϊόντων από αρχείο excel ή άλλη βάση δεδομένων η οποία έχει την δυνατότητα εξαγωγής αρχείων .csv ή .xml
Πολλαπλά φίλτρα επιλογής
Δυνατότητα πολλαπλών φίλτρων Ajax, που επιτρέπουν στον χρήστη/πελάτη την ταχύτατη εύρεση των προϊόντων με βάση τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (πχ χρώμα, εύρος τιμής κτλ.).
Πληρωμές

Δυνατότητα εξόφλησης παραγγελιών με πιστωτική κάρτα, paypal, αντικαταβολή & τραπεζική κατάθεση

Απεριόριστα προϊόντα

Κατασκευή eshop με δυνατότητα απεριόριστων προϊόντων που περιορίζονται μόνο από τις δυνατότητες του πακέτου ιστοφιλοξενίας.

Social Login

Κατασκευή eshop με  δυνατότητα σύνδεσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τον λογαριασμό facebook του πελάτη, για μεγαλύτερη ευκολία

Page Caching

Κατασκευή eshop με δυνατότητα caching ώστε ο διακομιστής να φορτώνει τις σελίδες του καταστήματος με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα.

Σύστημα Bonus πόντων

Κατασκευή eshop με  δυνατότητα συστήματος πόντων, ώστε να δίνουμε στον πελάτη ένα κίνητρο να αλληλεπιδράσει με το e-shop και να επιβραβευθεί.

Τρόποι αποστολής

Κατασκευή eshop με δυνατότητα πολλαπλών τρόπων αποστολής όπως courier, μεταφορική, παραλαβή από το κατάστημα κ.λπ.

One Page Checkout
Στο checkout, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Έτσι δίνοντας έμφαση στην ευκολία παρέχουμε τη δυνατότητα one page checkout για την ταχύτατη ολοκλήρωση των παραγγελιών.
Στατιστικά

Κατασκευή eshop με ενσωματωμένα στατιστικά πωλήσεων, πελατών, προϊόντων, αποθήκης κ.λπ. αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με google analytics.

e-mail Marketing
Δυνατότητα απεριόριστων προϊόντων που περιορίζονται μόνο από τις δυνατότητες του πακέτου ιστοφιλοξενίας.
Τρόποι αποστολής

Κατασκευή eshop με δυνατότητα πολλαπλών τρόπων αποστολής όπως courier, μεταφορική, παραλαβή από το κατάστημα κ.λπ.

Portfolio

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνος σας και εξερευνήστε το portfolio της εταιρείας μας, όπου θα βρείτε κάποια από τα πιο πρόσφατα eshop έργα μας, υλοποιημένα εξ’ ολοκλήρου σε WooCommerce.