Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην λimeframe ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του Web Design σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με κύριο γνώμονα την λειτουργικότητα και την ποιότητα.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε, για την κατασκευή ιστοσελίδων, χαρακτηρίζεται από την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και φυσικά την ευχρηστία και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού παραδοτέου.

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Αγαπάμε το WordPress και το χρησιμοποιούμε στο 90% των ιστοσελίδων μας.

Ο λόγος είναι απλός! Το WordPress είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Οι δυνατότητες του WordPress σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια αξιόπιστη και πλήρως επεκτάσιμη ιστοσελίδα την οποία μετά από μια σύντομη εκπαίδευση θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε ανά πάσα στιγμή χωρίς την παρέμβαση μας.

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.

Ταχύτατη φόρτωση

Όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας για πρώτη φορά, έχετε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην διάθεση σας για να «αιχμαλωτίσετε» το ενδιαφέρον του και να πεισθεί να συνεχίσει την πλοήγηση του στη ιστοσελίδα σας. 

Όσο όμορφη και «άρτια» και να είναι μια ιστοσελίδα η απόφαση του χρήστη για να συνεχίσει ή όχι την πλοήγηση του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα φόρτωσης.

Αν η ιστοσελίδα «φορτώνει» αργά είναι βέβαιο ότι οι το ποσοστό των χρηστών που θα εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα (bounce rate) θα είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αν η ιστοσελίδα «φορτώνει γρήγορα» , θα προλάβετε τους επισκέπτες σας πριν κάνουν κλικ σε κάποιο άλλο site.

Η εταιρεία μας βελτιστοποιεί όλα τα γραφίκα, τις φωτογραφίες αλλά και γενικότερα τα αρχεία κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζει και σε συνδυασμό με την άριστη ιστοφιλοξενία, πετυχαίνουμε εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης.

Κατασκευη ιστοσελίδων
Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.

Τεχνική Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η κατασκευή και η δημοσίευση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο είναι μόνο το πρώτο βήμα της επιτυχίας.

Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα είναι η συνεχής ανάπτυξη/αναβάθμιση της ιστοσελίδας και η διατήρηση της ασφάλειας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Η λimeframe έρχεται να καλύψει και αυτή την ανάγκη προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα τεχνικής υποστήριξης που καλύπτουν από τις αναβαθμίσεις της πλατφόρμας και των πρόσθετων μηχανισμών μέχρι την απόλυτη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την έτσι πάντα ασφαλή και ενήμερη τόσο σε επίπεδο κώδικα και λειτουργιών όσο και σε επίπεδο περιεχομένου!

Για τις περιπτώσεις όπου δεν έχετε την δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η υπηρεσία υποστήριξης αφορά όλες εκείνες τις ενέργειες επίλυσης προβλημάτων που προκύπτουν από την χρήση, λειτουργία και διαχείριση μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.  Παραδείγματα τέτοιων ενεργειών μπορεί να είναι η επεξεργασία φωτογραφιών, προσθήκη προϊόντος, προσθήκη άρθρου, προσθήκη κατηγορίας, ρύθμιση e-mail λογαριασμου κ.λπ.

H λimeframe έρχετε να λύσει και αυτό το πρόβλημα παρέχοντας σας την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε εμείς την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, να ενημερώνουμε την σελίδα σας στο Facebook, να βελτιστοποιούμε και  να αναρτούμε φωτογραφίες στο instagram.

SEO

Μηχανές αναζήτησης

Δεν αρκούμαστε απλά στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά μέλημα μας είναι η κατασκευή γρήγορων και φιλικών ιστοσελίδων.Η ιστοσελίδα σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης μιας και λογικά θα είναι η Νο1 πηγή των επισκέψεων της.

Όλες οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι εξαιρετικά φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε το indexing να γίνεται σωστά και να είναι εύκολο να σας βρουν οι πελάτες σας αλλά και οι δυνητικοί πελάτες πολύ εύκολα.

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας πραγματοποιούμε βελτιώσεις (SEO) πρώτου επιπέδου και με την χρήση κατάλληλων εργαλείων «ανακοινώνουμε» τον χάρτη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευη ιστοσελίδων τριπολη
Κατασκευή ιστοσελίδων

Portfolio

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνος σας και εξερευνήστε το portfolio της εταιρείας μας, όπου θα βρείτε κάποια από τα πιο πρόσφατα έργα μας, υλοποιημένα εξ’ ολοκλήρου σε WordPress.