Κατασκευή ιστοσελίδων

Η LIMEFRAME σχεδιάζει και κατασκευάζει ιστοσελίδες με στόχο την μοναδικότητα. Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις ίδιες, γιατί να είναι ίδιες οι ιστοσελίδες τους;

Ενδιαφέρεστε για ιστοσελίδα;

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Πίνακας Περιεχομένων

Κατασκευή ιστοσελίδων

με στόχευση στο περιεχόμενο!

Στην LIMEFRAME ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του Web Design σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με κύριο γνώμονα την στόχευση στο περιεχόμενο μέσα από άρτιο και δυναμικό Design χωρίς περιττά γραφικά, συνθέτοντας έτσι ένα άκρως φιλικό προς τον τελικό χρήστη περιβάλλον.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην LIMEFRAME για την κατασκευή των ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε, χαρακτηρίζεται από την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και φυσικά την ευχρηστία και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού παραδοτέου. 

Από το 2005,

επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και σε προγράμματα κατάρτισης. Αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες καταρτιζόμαστε σε νέες web & mobile γλώσσες προγραμματισμού και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Όραμα της εταιρείας,

είναι η καταξίωση στην συνείδηση των πελατών της ως η εταιρία με τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο του διαδικτύου και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

Είμαστε λάτρεις του WordPress

Αγαπάμε το WordPress και το χρησιμοποιούμε στο 90% των ιστοσελίδων μας. 

Ο λόγος είναι απλός! Το WordPress είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Οι δυνατότητες του WordPress σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια αξιόπιστη και πλήρως επεκτάσιμη ιστοσελίδα την οποία μετά από μια σύντομη εκπαίδευση θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε ανά πάσα στιγμή χωρίς την παρέμβαση μας.

Η LIMEFRAME από το 2006 κατασκευάζει το 90% των ιστοσελίδων βασισμένη στην πλατφόρμα WORDPRESS, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2013 αναπτύσσουμε εξειδικευμένα plugins για τις πλατφόρμες WordPress και WooCommerce ενώ κάποια από αυτά τα έχουμε αναρτήσει και στο WordPress Plugins Directory συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην μεγάλη κοινότητα του WordPress.

Κατασκευή ιστοσελίδων φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης

Η ιστοσελίδα σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης μιας και λογικά θα είναι η Νο1 πηγή των επισκέψεων της.

Όλες οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι εξαιρετικά φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε το indexing να γίνεται σωστά και να είναι εύκολο να σας βρουν οι πελάτες σας αλλά και οι δυνητικοί πελάτες πολύ εύκολα.

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας πραγματοποιούμε βελτιώσεις (SEO) και με την χρήση κατάλληλων εργαλείων «ανακοινώνουμε» τον χάρτη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων με υψηλές ταχύτητες φόρτωσης & πλοήγησης

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.

Όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας για πρώτη φορά, έχετε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην διάθεση σας για να «αιχμαλωτίσετε» το ενδιαφέρον του και να πεισθεί να συνεχίσει την πλοήγηση του στη ιστοσελίδα σας. Όσο όμορφη και «άρτια» και να είναι μια ιστοσελίδα η απόφαση του χρήστη για να συνεχίσει ή όχι την πλοήγηση του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα φόρτωσης.

Αν η ιστοσελίδα «φορτώνει» αργά είναι βέβαιο ότι οι το ποσοστό των χρηστών που θα εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα (bounce rate) θα είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αν η ιστοσελίδα «φορτώνει γρήγορα» , θα προλάβετε τους επισκέπτες σας πριν κάνουν κλικ σε κάποιο άλλο site.

Η εταιρεία μας βελτιστοποιεί όλα τα γραφίκα, τις φωτογραφίες αλλά και γενικότερα τα αρχεία κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζει και σε συνδυασμό με την άριστη ιστοφιλοξενία, πετυχαίνουμε εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης.

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η κατασκευή και η δημοσίευση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο είναι μόνο το πρώτο βήμα της επιτυχίας.

Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα είναι η συνεχής ανάπτυξη/αναβάθμιση της ιστοσελίδας και η διατήρηση της ασφάλειας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Η LIMEFRAME έρχεται να καλύψει και αυτή την ανάγκη προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα τεχνικής υποστήριξης που καλύπτουν από τις αναβαθμίσεις της πλατφόρμας και των πρόσθετων μηχανισμών μέχρι την απόλυτη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την έτσι πάντα ασφαλή και ενήμερη τόσο σε επίπεδο κώδικα και λειτουργιών όσο και σε επίπεδο περιεχομένου!

Σχετικά έργα

Δείτε ιστοσελίδες που έχει υπολοιήσει η LIMEFRAME 

CRETA BEAUTY EXPO

Κατασκευή ιστοσελίδας για την έκθεση Creta Beauty Expo

PELMA SA

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία PELMA SA

RELAX IN MAINALO

Κατασκευή ιστοσελίδας για την βίλα RELAX IN MAINALO

DATAMIX

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία DATAMIX

Σας προτείνουμε να δείτε ...