Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα είναι πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο για σχεδόν κάθε επιχείρηση και οργανισμό.

Μια αποτελεσματική ιστοσελίδα είναι το στοιχείο αυτό
που πραγματικά “αλλάζει το παιχνίδι”.

Στην LIMEFRAME ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων!

Κατασκευή ιστοσελίδων
με στόχευση
στο περιεχόμενο

Στην LIMEFRAME ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του Web Design σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με κύριο γνώμονα την στόχευση στο περιεχόμενο μέσα από άρτιο και δυναμικό Design χωρίς περιττά γραφικά, συνθέτοντας έτσι ένα άκρως φιλικό προς τον τελικό χρήστη περιβάλλον.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην LIMEFRAME για την κατασκευή των ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε, χαρακτηρίζεται από την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και φυσικά την ευχρηστία και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού παραδοτέου.

Είμαστε λάτρεις του WordPress

Αγαπάμε το WordPress και το χρησιμοποιούμε στο 90% των ιστοσελίδων μας.

Ο λόγος είναι απλός! Το WordPress είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Οι δυνατότητες του WordPress σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια αξιόπιστη και πλήρως επεκτάσιμη ιστοσελίδα την οποία μετά από μια σύντομη εκπαίδευση θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε ανά πάσα στιγμή χωρίς την παρέμβαση μας.

Η LIMEFRAME από το 2006 κατασκευάζει το 90% των ιστοσελίδων βασισμένη στην πλατφόρμα WORDPRESS, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2013 αναπτύσσουμε εξειδικευμένα plugins για τις πλατφόρμες WordPress και WooCommerce ενώ κάποια από αυτά τα έχουμε αναρτήσει και στο WordPress Plugins Directory συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην μεγάλη κοινότητα του WordPress.

Η συμβουλή μας

Πριν έρθετε σε επαφή μαζί μας ή και με οποιονδήποτε κατασκευαστή ιστοσελίδων καλό είναι να γνωρίζετε ότι η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι επί της ουσίας η εικόνα της επιχείρησής σας! … προς τον επισκέπτη, προς τον πελάτη σας και το σημαντικότερο, προς τον υποψήφιο πελάτης σας.

Μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, με προσεγμένο περιεχόμενο και σύγχρονη δομή, είναι μια επένδυση που μελλοντικά θα σας αποφέρει κέρδη πολλαπλάσια του αρχικού κόστους σχεδίασης και ανάπτυξης.

Από την άλλη πλευρά, μια “φθηνή”, κακό-σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να σας ικανοποιήσει αρχικά λόγω του χαμηλού της κόστους, αλλά στην πορεία θα γίνει κατανοητό ότι σπαταλήθηκε χρόνος και χρήμα για την επίτευξη μη αναμενόμενου αποτελέσματος!

Να θυμάστε πάντα ότι μια κακό-σχεδιασμένη ιστοσελίδα έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να αποτρέψει τους δυνητικούς πελάτες σας και να «ρίξει» το επαγγελματικό σας προφίλ, από τη δύναμη που έχει μια καλό-σχεδιασμένη ιστοσελίδα να μετατρέψει έναν επισκέπτη σε πελάτη.

Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης

Η ιστοσελίδα σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης μιας και λογικά θα είναι η Νο1 πηγή των επισκέψεων της.

Όλες οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι εξαιρετικά φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε το indexing να γίνεται σωστά και να είναι εύκολο να σας βρουν οι πελάτες σας αλλά και οι δυνητικοί πελάτες πολύ εύκολα.

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας πραγματοποιούμε βελτιώσεις (SEO) και με την χρήση κατάλληλων εργαλείων «ανακοινώνουμε» τον χάρτη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Ταχύτητα φόρτωσης & πλοήγησης

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.

Όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας για πρώτη φορά, έχετε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην διάθεση σας για να «αιχμαλωτίσετε» το ενδιαφέρον του και να πεισθεί να συνεχίσει την πλοήγηση του στη ιστοσελίδα σας. Όσο όμορφη και «άρτια» και να είναι μια ιστοσελίδα η απόφαση του χρήστη για να συνεχίσει ή όχι την πλοήγηση του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα φόρτωσης. 

Αν η ιστοσελίδα «φορτώνει» αργά είναι βέβαιο ότι οι το ποσοστό των χρηστών που θα εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα (bounce rate) θα είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αν η ιστοσελίδα «φορτώνει γρήγορα» , θα προλάβετε τους επισκέπτες σας πριν κάνουν κλικ σε κάποιο άλλο site.

Η εταιρεία μας βελτιστοποιεί όλα τα γραφίκα, τις φωτογραφίες αλλά και γενικότερα τα αρχεία κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζει και σε συνδυασμό με την άριστη ιστοφιλοξενία, πετυχαίνουμε εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης.

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η κατασκευή και η δημοσίευση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο είναι μόνο το πρώτο βήμα της επιτυχίας.

Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα είναι η συνεχής ανάπτυξη/αναβάθμιση της ιστοσελίδας και η διατήρηση της ασφάλειας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Η LIMEFRAME έρχεται να καλύψει και αυτή την ανάγκη προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα τεχνικής υποστήριξης που καλύπτουν από τις αναβαθμίσεις της πλατφόρμας και των πρόσθετων μηχανισμών μέχρι την απόλυτη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την έτσι πάντα ασφαλή και ενήμερη τόσο σε επίπεδο κώδικα και λειτουργιών όσο και σε επίπεδο περιεχομένου!