Στην LIMEFRAME παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου, εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες τεχνικές ανάτυξης ιστοσελίδων, eshop, και digital marketing.

Συνεργαζόμαστε άμεσα μαζί σας, παρέχοντας εξατομικευμένες και μοναδικές λύσεις που απευθύνονται στην επιχείρησής σας.

Δεσμευόμαστε στο να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της εταιρείας σας, ενώ παράλληλα θα αποκτήσετε ένα αξιόπιστο συνεργάτη για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Δημιουργούμε όλους τους ιστοτόπους μας στο WordPress, έτσι ώστε οι πελάτες μας να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο, εύκολο στη διαχείριση CMS που μπορεί να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί με τις επιχειρήσεις τους.

Κατασκευή e-shops

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Εκτοξεύστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την πλήρως παραμετροποίηση πλατφόρμα WooCommerece έχοντας στην διάθεση σας, παραμετροποιήσιμα προϊόντα, διαχείριση καταλόγου, βάση πελάτων, διαχείριση marketing campains και άλλα πολλά.

Τεχνική υποστήριξη WordPress & Woocommerce

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Είτε αναπτύξαμε εμείς την WordPress ιστοσελίδα σας ή του Woocommere e-shop σας, είτε κάποιος τρίτος κατασκευαστής ακόμα και αν έχετε αναλάβει εσείς την ανάπτυξη, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πλήρη τεχνική υποστήριξη του.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Οι servers μας φιλοξενούνται σε Ευρωπαϊκό υπερσύγχρονο DataCenter και είναι βελτιστοποιημένοι για υψηλή απόδοση ιστοσελίδων βασισμένων στην πλατφόρμα WordPress ενώ όλα μας τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν το διασημότερο διαχειριστικό cPanel.

Αποκατάσταση & επιδιόρθωση WordPress & Woocommerce

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Με εμπειρία στο WordPress από το 2009 είμαστε σε θέση να επιδιορθώσουμε ή να αποκαταστήσουμε την WordPress Ιστοσελίδα σας.

Inbound Marketing

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Το Inbound Marketing θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργεί αντίθετα από τους παραδοσιακούς τρόπους marketing που ακολουθούν τα παραδοσιακή κανάλια διαφήμισης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, καταχώριση διαφημιστικών μηνυμάτων κ.λπ.).

Το Inbound Marketing χρησιμοποιεί κατά βάση ποιοτικό περιεχόμενο για να προσελκύσει επισκέπτες σε μια ιστοσελίδα αλλά και γενικότερα σε όλα τα σημεία ηλεκτρονικής παρουσίας της εταιρείας, και τους μετατρέπει σε πελάτες αλλά και σε «διαφημιστές» της εταιρείας σας.

Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογών

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Η LIMEFRAME διαθέτει άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα, που ασχολείται με την ανάπτυξη mobile εφαρμογών, σχεδιασμένων για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες mobile τεχνικές αναπτύσουμε εφαρμογές με μέγιστη εμπειρία χρήστη.

GSUITE

Η ιστοσελίδα σας ως εργαλείο ανάπτυξης

Το gmail, σίγουρα σας είναι γνώριμο! Γιατί λοιπόν να μην έχετε το ίδιο ακριβώς περιβάλλον και στην δουλειά σας; Σας δίνει όσο χώρο θέλετε για να μην διαγράφετε τα μηνύματά σας ποτέ, βρίσκετε άμεσα όποιο μήνυμα θέλετε με την βοήθεια του Google search, και οργανώνει τα μηνύματά σας με απλό και κατανοητό τρόπο χρησιμοποιώντας ετικέτες.