Η εταιρία μας ‘ΚΑΙΣΑΡΗΣ’ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο τον οικιακών ειδών το 1977 εμπορευόμενη είδη οικιακής χρήσης, έπιπλα, φωτιστικά και ηλεκτρικές μικροσυσκευές.

Στη σημερινή της μορφή, με τη 2η γενιά να έχει αναλάβει, η επιχείρηση έχει επεκταθεί με μεγαλύτερη ποικιλία τόσο στα είδη οικιακής χρήσης, όσο και στα επίπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αλλά και στα φωτιστικά με προϊόντα σε πολύ καλή ποιότητα και προσιτές τιμές για τον πελάτη-καταναλωτή από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις της σημερινής εποχής θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα διευρύνοντας το πελατολόγιο μας. Θεωρήσαμε ότι η επιλογή συνεργάτη, για την υλοποίηση αυτού του στόχου μας θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Τελικά η όλη διαδικασία αποδείχτηκε χρονοβόρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα ώσπου μια μέρα εντελώς τυχαία ακούσαμε για την LIMEFRAME.

Βλέποντας κάποια έργα της LIMEFRAME στο διαδίκτυο αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον κο Γιαννόπουλο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η απόφαση μας αυτή αποδείχτηκε απόλυτα σωστή. Μαζί δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.homelux.gr) ανταποκρινόμενο στις νέες τάσεις της αγοράς και πέρα από τις προσδοκίες μας.

Το θετικό είναι η υποστήριξη που μας παρέχει η LIMEFRAME σε οτιδήποτε ζητήσουμε ακόμα και 1,5 χρόνο μετά τη δημιουργία του eshop αλλά και οι ιδέες που μας δίνουν για την βελτίωση του (ταχύτητα, εμφάνιση, plugins). Το αρνητικό είναι ότι δυστυχώς δεν γνωρίζαμε εξαρχής για την LIMEFRAME.

Κώστα συνέχισε την Καλή Δουλειά με μεράκι όπως έκανες πάντα.