Η οικογενειακή μας επιχείρηση “Bolero” εδρεύει στην πόλη του Ναυπλίου από το 1986 εμπορευόμενη εσώρουχα, μαγιό, πιτζάμες τόσο για το γυναικείο όσο και για το ανδρικό κοινό.
Ως η 2η γενιά της επιχείρησης, την τελευταία τετραετία οραματιζόμουν την εισαγωγή της στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αναζήτησα συνεργάτη για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και προς απογοήτευσή μου αντιλήφθηκα πως ήταν κάτι απρόσιτο (οικονομικά και νοητικά). Ώσπου ένας φίλος μου, με εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου με συνέστησε στον Κώστα.
Θυμάμαι πως η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα, διήρκησε κάτι παραπάνω από 2 ώρες. Σε αυτές τις 2 ώρες κατάλαβα πως είχα βρεί τον συνεργάτη στο όραμά μου!
Μου εξήγησε με πολύ απλά λόγια τον δρόμο που θα διαβούμε για την επίτευξη του στόχου. Σε κάθε μου βήμα ήταν εκεί για να πράξει τα δέοντα. Η επικοινωνία μας ήταν άμεση, η συνεννόησή μας αβίαστη. Αρωγός στο εγχείρημά μου σε όλα τα επίπεδα, δημιουργήσαμε το boleroshop.gr.
Η μεγαλύτερη συγκίνηση ήρθε όταν αντίκρισα την υλοποίηση του ονείρου μου, σε αισθητική που δεν μπορούσα ούτε η ίδια να φανταστώ.
Κώστα σε ευχαριστώ για όλες τις αγωνίες που πέρασες μαζί μου, για όλες τις συμβουλές που απλόχερα μου έδωσες, για τα αμέτρητα emails που ανταλλάξαμε, για την αμέριστη προσήλωσή σου.
Γνωρίζω πως είσαι ένας συνεργάτης με ήθος και αξίες, που μπορώ να εμπιστευτώ το παρόν και το μέλλον της επιχείρησής μου!

Ηλέκτρα Λύρα

Υ.Γ. Η μάνα μου λέει πως είσαι «γήινος» και «καθαρός» άνθρωπος!