Γνωρίστε την LIMEFRAME

Η LIMEFRAME είναι μια digital εταιρεία σχεδιασμού, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και web εφαρμογών

Η LIMEFRAME ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Τρίπολη και δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον χώρο του σχεδιασμού, ανάπτυξης και προώθησης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και WEB εφαρμογων.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η LIMEFRAME περιλαμβάνουν όλα όσα έχει ανάγκη μια επιτυχημένη εταιρική παρουσία.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας, περιλαμβάνει από την μελέτη και σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, την κατασκευή ιστοσελίδωνηλεκτρονικών καταστημάτων και διαδικτυακών portals, διαφήμιση Adwords και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) μέχρι δημιουργία εφαρμογών iOS / Androidδιαφήμιση στο facebook και ανάπτυξη δικτυακών εφαρμογών κατά παραγγελία.

Από το 2005,

επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και σε προγράμματα κατάρτισης. Αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες καταρτιζόμαστε σε νέες web & mobile γλώσσες προγραμματισμού και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Όραμα της εταιρείας,

είναι η καταξίωση στην συνείδηση των πελατών της ως η εταιρία με τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο του διαδικτύου και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

Η επιτυχία μας,

στηρίζεται 99,99% στην επιτυχία των πελατών μας, και για αυτό το λόγο όταν αναλαμβάνουμε ένα έργο, το υλοποιούμε με φαντασία, δημιουργικότητα, μεράκι, όρεξη και υπευθυνότητα.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας πρωτίστως να κατανοήσουμε τόσο τις πραγματικές του ανάγκες όσο και τις προσδοκίες του.

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας από το 2002 στο χώρο του διαδικτύου, μας δίνουν τα εφόδια για να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε λύσεις που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα.

Γνωρίστε μας

Η LIMEFRAME αποτελείται από ανθρώπους με digital γνώσεις και μεράκι που αναλαμβάνουν την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από το Α έως το Ω. 

Το “σιρόπι δένει” με εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι αποτελούνται από System Administrators, Project Managers και Νομικούς Συμβούλους.

Γιαννόπουλος Κώστας

Web Development

Με εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου από το 2002, ίδρυσε την LIMEFRAME το 2005 και έκτοτε ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Γιαζιτζίδου Αρετή

Google Adwords, Web Design & SEO

Με εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου από το 2005, και με Google Adwords πιστοποίηση, αναλαμβάνει να απογειώσει την επιχείρηση σας στις μηχανές αναζήτησης.

Οδηγός μας

Οι αρχές μας

Η LIMEFRAME βασίζεται στις παραδοσιακές αρχές των λαγκαδινών χτιστών: το μεράκι, την τέχνη, την ποιότητα, την διαχρονικότητα και την εμπιστοσύνη. Αυτές οι αρχές καθοδηγούν κάθε σχεδιασμό ιστοσελίδων και ξάθε ψηφιακή στρατηγική που αναλαμβάνουμε.

Δεξιοτεχνία

Δημιουργούμε πολύ εύχρηστους και φιλικούς προς των χρήστη αλλά και προς το μέλλον δικτυακούς τόπους που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και μακροζωία

Εμπιστοσύνη

Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, να μας εμπιστεύεστε!
Είμαστε εδώ για να σας “λύσουμε τα  χέρια” και όχι για να σας περιορίσουμε.

Διαφάνεια

Στην LIMEFRAME λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν υπάρχουν μυστικά, εκπλήξεις ή κρυφές χρεώσεις. Η διαδικασία μας είναι ακριβής αλλά και ευέλικτη. 

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

Οι τεχνολογίες του διαδικτύου εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς.Δεν σταματάμε λεπτό από το να ενημερωνόμαστε, να επανεκπαιδεύομαστε και να συγχρονιζόμαστε.

Ηλεκτρονική Ασφάλεια

Με γνώμονα την ποιότητα φροντίζουμε να διατηρούμε την ιστοσελίδας σας πάντα τεχνικά ενημερωμένη και ασφαλή.