Ποιοι είμαστε

Η λimeframe είναι μια εταιρεία σχεδιασμού, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και web εφαρμογών.

Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία μας και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας από το 2002 στο χώρο του διαδικτύου, μας δίνουν τα εφόδια για να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε λύσεις που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα.

Δίπλα σας από το 2005

Ποιοι είμαστε

Η λimeframe ιδρύθηκε το 2005, με έδρα την Τρίπολη και είναι μια εταιρεία σχεδιασμού, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και web εφαρμογών.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η λimeframe περιλαμβάνουν όλα όσα έχει ανάγκη μια επιτυχημένη online παρουσία.

Από το 2005, επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και σε προγράμματα κατάρτισης. Αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες καταρτιζόμαστε σε νέες web & mobile γλώσσες προγραμματισμού και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η επιτυχία μας, στηρίζεται 99,99% στην επιτυχία των πελατών μας, και για αυτό το λόγο όταν αναλαμβάνουμε ένα έργο, το υλοποιούμε με φαντασία, δημιουργικότητα, μεράκι, όρεξη και υπευθυνότητα.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας πρωτίστως να κατανοήσουμε τόσο τις πραγματικές του ανάγκες όσο και τις προσδοκίες του.

Οδηγός μας

Οι αρχές μας

Οι αρχές που μας καθοδηγούν σε κάθε σχεδιασμό ιστοσελίδων και κάθε ψηφιακή στρατηγική που αναλαμβάνουμε.

Δεξιοτεχνία

Δημιουργούμε πολύ εύχρηστους και φιλικούς προς των χρήστη αλλά και προς το μέλλον δικτυακούς τόπους που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και μακροζωία

Εμπιστοσύνη

Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, να μας εμπιστεύεστε!
Είμαστε εδώ για να σας “λύσουμε τα  χέρια” και όχι για να σας περιορίσουμε.

Διαφάνεια

Στην LIMEFRAME λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Δεν υπάρχουν μυστικά, εκπλήξεις ή κρυφές χρεώσεις.
Η διαδικασία μας είναι ακριβής αλλά και ευέλικτη. 

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

Οι τεχνολογίες του διαδικτύου εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς.Δεν σταματάμε λεπτό από το να ενημερωνόμαστε, να επανεκπαιδεύομαστε και να συγχρονιζόμαστε.

Ηλεκτρονική Ασφάλεια

Με γνώμονα την ποιότητα φροντίζουμε να διατηρούμε την ιστοσελίδας σας πάντα τεχνικά ενημερωμένη και ασφαλή.

Ποιότητα

Όλα μας τα έργα και όλες οι διαδικασίες, χαρακτηρίζονται από την ποιότητα. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση σε αυτό από την πρώτη επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.